Magunkról

A Safety-Pro 2012. Kft. megalakulásakor a vállalkozás fő célkitűzései között szerepelt annak biztosítása, hogy partnerei számára a tevékenységi körébe tartozó szolgáltatások keretében irányítsa, elvégezze, szükség szerint pedig felügyelje azoknak a munkáltatói feladatoknak a végrehajtását, amelyeket a fenti szakterületeken törvényi kötelezés határoz meg számukra.

Cégünk a fenti vállalásait magas szintű szolgáltatásain keresztül teljesíti, melynek hátterét a közel két évtizedes szakmai múlt teremtette meg.

A szolgáltatás teljesítése során nagy hangsúlyt helyezünk partnereink érdekeinek figyelembevételére. Ennek megfelelően például anyagi ellentételezés nélkül, a nyújtott szolgáltatás részeként biztosítjuk szerződött partnereink részére a -vonatkozó hazai követelményeket és EU-s irányelveket is egyaránt kielégítő- szükséges írásos dokumentumok elkészítését.

A Safety-Pro 2012. Kft. bár veszprémi székhelyű vállalkozás, szolgáltatási területe jelentősen túlnyúlik Veszprémen és annak vonzáskörzetén. Így több partnere részére végez munka- és tűzvédelmi szolgáltatást más megyékben is (pl. Komárom-Esztergom-, Csongrád-, Somogy-, Baranya-, Vas-, Győr-Moson-Sopron, Zala-, Tolna-, Fejér-, Pest megye, stb.).

A munka- és tűzvédelmi tevékenység folytatására magas kockázati értékű felelősségbiztosítással rendelkezünk, ezért a megbízási szerződésben vállalt kötelezettségeink teljesítésére garanciát, a hibás teljesítésből eredő, megbízót ért károkért anyagi felelősséget vállalunk.

Partnereink számára a vállalkozásaik munkaterületein folyó munkavégzés teljes időtartamára folyamatos készenlétet biztosítunk.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a megbízhatóságra, valamint a kölcsönös bizalmon és szimpátián alapuló partneri kapcsolat működtetésére.

Szolgáltatásaink igénybevétele megbízási szerződés útján történik. A megbízás vonatkozhat akár csak 1-1 szaktevékenység, ill. feladat eseti elvégzésére, de megköthető a szaktevékenységek teljes körű, folyamatos ellátása érdekében havi átalánydíjas szolgáltatásra is.

Amennyiben szolgáltatásainkról bővebben kíván tájékozódni, a „Kapcsolatok” menűpont alatti elérhetőségek valamelyikén kérje részletes tájékoztatónkat!